Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 378 bilete de tratament aferente seriei 14, cu începere din data de 6 octombrie 2019, pentru mai multe stațiuni din țară.

Casa Județeană de Pensii Bihor a trimis joi, 19 septembrie, un comunicat de presă, prin care anunță că i-au fost repartizate 378 bilete de tratament, aferente seriei

14, cu începere din data de 6 octombrie 2019, pentru următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Herculane,  Lacul Sărat, Moneasa, Neptun, Olănești, Slănic Prahova, Tinca, Tușnad și Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica zilnic de la sediul instituției, conform programului cu publicul, până luni, 30 septembrie 2019, ora 14.00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face marți, 1 octombrie 2019, ora 8.00.

„Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, anunță reprezentanții Casei Județene de Pensii Bihor.

Potrivit acestora, la eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2019 (copie şi original)/adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).