Primăria oraşului Aleşd împreună cu Asociaţia Hospital Pro organizează o strângere de fonduri pentru o proteză la mâna stângă, de care are nevoie doamna Karolina Tusinovski, ca urmare a accidentului rutier suferit la începutul lunii iulie în localitatea Peştiş.

Atunci, fiind însărcinată în luna a cincea, i s-a făcut rău la volan şi a intrat într-un parapet. Din păcate, medicii nu au reuşit să îi salveze braţul stâng.

Evenimentul va avea loc în data de 21 septembrie în Parcul Tinăud unde echipe de voluntari ale instituțiilor publice din Aleșd și împrejurimi vor face un gulyas, care va fi distribuit pe baza unor bonuri valorice, eliberate la intrarea în parc de către Asociația Hospital Pro.

Un bon valoric ce reprezintă contravaloarea pentru apa, suc, bere - 5 lei; pentru mancare - 15 lei. Petrecerea în aer liber cu DJ, muzică bună, jocuri și concursuri se va desfăşura între orele 18.00 – 22.00.

„La inceputul lunii iulie m-am deplasat cu maşina proprie de la Şinteu la Aleşd, iar în localitatea Peştiş mi s-a făcut rău pe moment, mi-am pierdut cunoştinţa şi maşina pe care o conduceam s-a răsturnat. În urma acestui accident am rămas fără braţul stâng. Sunt gravida în luna a şasea şi îmi doresc să reuşesc să fac o proteză care mă costă în jur de 90.000 euro, pentru ca la naştere să pot ţine copilul în braţe. De aceea, fac apel la toţi oamenii de bună credinţă care ar putea să mă ajute donând, după posibilitati, bani în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele meu'', transmite Karolina Tusinovski.

Cei care care doresc să ofere sprijin pot dona în contul RO 98RNCB0033151688300001 deschis la BCR Aleşd – Asociaţia Hospital Pro Aleşd – CUI 36277224; în numerar pe bază de chitanţă la Primăria oraşului Aleşd (persoană de contact Bica Ciprian – tel. 0742.598.349) sau la Spitalul orăşenesc Aleşd (persoană de contact Mureşan Olga – tel. 0751.153.309).