Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor anunță 1.246 locuri de muncă vacante în judeţul Bihor. Dintre acestea, 649 sunt oferte pentru orădeni, oferta fiind în scădere faţă de luna noiembrie.

Ca de obicei, cele mai multe de oferte sunt pentru absolvenţii de studii medii, şi pentru muncitorii necalficaţi. De această dată, în oferta pentru absolvenţii de studii medii se regăsesc şi oferte pentru asistenţi medicali generalişti, dar şi asistent medical radiologie. Cele mai multe oferte, peste 75, sunt pentru conducători auto transport mărfuri.

Există şi oferte pentru absolvenţii de studii superioare ca: agent de vânzări, analist cumpărări, consilier expert în economie, controlor calitate, inspector referent resurse umane, inginer construcţii civile, industriale şi agricole, şef serviciu, şef staţie epurare ape reziduale, şef unitate elementară de lucru, specialist în domeniul calităţii, manager, manager inovare,  manager financiar, medic stomatolog de specialitate, specialist în domeniul calităţii.

Ofertele de muncă sunt majoritar pentru orădeni, dar există posibilităţi de angajare şi în alte localităţi din judeţul Bihor: Marghita, Aleşd, Săcădat, Paleu, Valea lui Mihai şi altele.