Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea la nivel național cu două noi achiziții, clinica Gastro Center din Craiova și rețeaua de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș.

Prin preluarea celor două entități, rețeaua Regina Maria atinge o amprentă națională cu locații proprii în peste 20 de județe.

Integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, cu un business de circa 1,5 milioane euro în 2018, în rețea, aduce acesteia consolidarea liniei de servicii medicale de laborator oferite în partea de nord–vest a țării cu specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie și Biologie Moleculară.

Grupul Biostandard cuprinde trei laboratoare localizate în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetu Marmației. În ansamblu, Grupul Laboratoarelor Biostandard, cu o echipă de peste 30 de specialiști, colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional și deservește zilnic circa 450 de pacienți.

Rețeaua de sănătate Regina Maria este liderul în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator cu trei spitale acreditate internațional. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem unui număr de peste 3 milioane de pacienți.