Femeia de 76 de ani depistată cu noul coronavirus, care a decedat, joi, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, era cântăreață de muzică bisericească aparținând cultului penticostal. Ea era cunoscută sub numele de Ileana din Vâlcele.

Potrivit unui comunicat semnat de Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca, transmis ieri, decesul femeii a fost confirmat atât de pastor, cât și de familia acesteia.

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă. Cântările ei duhovnicești, dar și pasiunea ei pentru misiune în țară și în străinătate, vor rămâne un reper pentru întreaga lume. Întotdeauna când ne întâlneam în lucrare mă întâmpina cu cuvinte de glorie și slavă la adresa lui Dumnezeu. A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, se arată în comunicat.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, decesul celui de-al 18-lea pacient cu noul coronavirus din România, o femeie în vârstă de 76 ani, din judetul Cluj, internată în data de 20 martie în Spitalul Huedin.

Pacienta a fost transferată în 22 martie în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta avea afecțiuni preexistente: hipertensiune arterială, diabet zaharat.