Timp de 9 săptămâni, în fiecare joi, de la ora 17.00, mămicile, tăticii și chiar bunicile vor putea să se școlească în vederea unui eveniment important pentru orice familie, venirea pe lume a unui copil. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura la Maternitatea Oradea.

 

Școala Mamei reîncepe derularea cursurilor la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgentă, începând cu data de 12 septembrie. Acestea se adreseaza familiei, tăticii sunt invitați să se înscrie alături de mămici, de asemenea, și bunicile sunt așteptate să participe. Obiectivele Școlii Mamei sunt: mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea evenimentului important din viata lor: nașterea unui copil, pregătirea fizică și psihică a gravidei pentru naştere, lehuzie și creşterea copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei și identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame, dar și a familiilor.

Sezonul de toamnă al școlii are o durată de 9 săptămâni și se va desfășura în fiecare zi de joi, de la ora 17.00. Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.631, interior 553, între orele 10.00- 15.00, în Ambulatoriul Maternității sau pe scoalamamei-oradea.ro. ATENȚIE, locurile lunt limitate!