Primăria Oradea anunță redeschiderea centrului de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”.

Închis în luna iulie a acestui an, Centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” se va deschide mâine, 22 octombrie. Primăria Oradea a anunţat că centrul va funcționa la parterul căminului internat, iar intrarea va fi separată de cea a elevilor și a cadrelor didactice. Astfel, accesul la centru se va face de pe str. Tudor Vladimirescu (după RER Ecologic), în timp ce la unitatea de învățământ accesul se va face pe poarta principală, pe str. Constantin Brâncoveanu.

Pe poarta de acces, în curte și până la intrarea în clădirea separată unde funcționează acest centru au fost montate panouri și afișe indicatoare. Programul centrului este de luni până duminică, de la ora 08.00 la 20.00, iar persoanele care doresc să se vaccineze pot opta pentru vaccinurile Pfizer sau Johnson & Johnson. Același program este și la centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde cei care doresc pot alege să se vaccineze cu Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca. Cei care doresc să se imunizeze în cartierul Rogerius pot opta pentru centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican.

„Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur”, se afirmă într-un comunicat al municipalității.