O studentă de 25 de ani din Săcueni are nevoie de ajutor. Fata este internată la Spitalul Județean, are o infecție puternică pornită de la o afecțiune renală și are nevoie urgentă de o cantitate mare de sânge. Tânăra are grupa de sânge 0 pozitiv, dar sunt acceptaţi donatori din orice grupă. 

Centrul de transfuzie sanguină Oradea roagă toți cetățenii să doneze sânge pentru o tânăra pe nume Ujvari Larisa, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, anul 1.

„Tânăra este internată la Spitalul Județean Oradea și este în stare foarte gravă. Vă rugăm să o ajutați ca să poată fi salvată! Distribuți cât mai mulți această postare să poată ajunge informația la cât mai multe persoane dornice să ajute”, se afirmă într-o postare pe o rețea de socializare, a reprezentanților Centrului de transfuzie Oradea. Conform șefei Centrului, dr. Olivia Burtă, fata are o infecție pornită de la o afecțiune renală, are ca indicație „terapie transfuzională susținută” și are nevoie de o cantitate mare de sânge.

Cei care vor să doneze trebuie să se prezinte la Centrul de Transfuzie Oradea, strada Louis Pasteur - 30, în fiecare zi de lucru (de luni până vineri) între orele 07.30 - 11.30.