Duminică, 3 mai, în prima duminică din lună, la Mănăstirea Izbuc, după Sfânta Liturghie, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către slujitorii Sfintei Mănăstiri în prezența obștii.

S-au înălțat rugăciuni pentru credincioşii de aici și de pretutindeni, pentru toți bolnavii, pentru ctitorii și binefacătorii Mănăstirii și pentru toți cei care și-au dorit însă nu au putut fi prezenți la Sfânta Taină a Maslului, dar au fost în comuniune de rugăciune la casele lor...

„Cu nădejdea în ajutorul lui Dumnezeu, ocrotiți de Maica Domnului, cu mijlocirile Sfântului Nectarie și ale tuturor Sfinților, prietenii lui Dumnezeu, credem că va trece și această pandemie și vom putea să ne bucurăm din nou, împreună, „în mijlocul codrului, unde șade Maica Domnului” și să cântăm cu inima plină de credință și ochii înlăcrimați „La Tine vin Măicuță, la Tine vin cu dor, la Sfânta Ta icoană, la Sfântul Tău izvor... Vă transmitem tuturor un gând bun și multe binecuvântări din vechea vatră monahală de la Izbuc.”, este mesajul transmis de către slujitorii  mănăstirii.