Mai mulţi lideri grei ai PNL i-au criticat pe cei doi pentru subordonarea față de PSD și lipsa reformelor. Vasile Blaga, Emil Boc, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Gheorghe Falcă și Rareș Bogdan – mesaje dure pentru șefii partidului

Întrebat de ziariști cum comentează criticile primite de la liderii partidului, Ciucă a spus că: „faptul că în PNL au loc dezbateri arată că suntem un partid viu în care avem demnitatea și curajul să spunem lucrurilor pe nume”, scris G4Media.

Mai mulți lideri grei ai PNL i-au criticat dur miercuri seară pe președintele PNL Nicolae Ciucă și pe secretarul general Lucian Bode, au declarat pentru G4Media surse liberale. Informația a fost publicată și de Libertatea.

Principalele reproșuri aduse de liderii PNL au fost legate de subordonarea totală față de PSD în coaliția de guvernare, lipsa reformelor la guvernare și calitatea slabă a miniștrilor.

Tonul criticilor a fost dat de europarlamentarul Vasile Blaga, de șeful organizației Bihor – Ilie Bolojan, fostul premier Emil Boc și fosta ministră a Muncii – Raluca Turcan, potrivit surselor citate. Au urmat cu critici europarlamentarii Gheorghe Falcă și Rareș Bogdan.

Ciucă și Bode au fost ținta unor discursuri de o duritate fără precedent în timpul unei ședințe a liderilor de filiale, desfășurată miercuri seară la Vila Lac din București.

Întrebat dacă pe lângă critici, la ședință a fost luată și vreo decizie, un lider PNL a spus că a fost vorba „doar de critică și terapie”.