Organizaţia PSD Bihor are o nouă conducere, interimară, aceasta fiind desemnată, sâmbătă, într-o şedinţă la care a fost prezent preşedintele formaţiunii, premierul Marcel Ciolacu.

Premierul şi liderul partidului a participat astfel la o şedinţă cu membrii PSD Bihor, respectiv cu cei 27 de primari social-democraţi din judeţ şi parlamentarii formaţiunii.

Conducerea interimară a PSD Bihor a fost preluată de Aurel Mohan, secretar general a rămas Felix Cozma, iar la conducerea PSD Oradea a fost propus consilierul local Adrian Madar, care este şi purtător de cuvânt al organizaţiei. După demisia preşedintelui PSD Bihor, Ioan Mang, organizaţia social democrată bihoreană a fost coordonată, de anul trecut, de liderul regional Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa Năsăud.

Aurel Mohan a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în perioada ianuarie 2022 - februarie 2023, iar între anii 2016-2020 consilier local în Oradea. El este în prezent fiind şeful Staţionarului I al Spitalului Judeţean din Oradea.

„Încă nu avem o decizie oficială, dar în şedinţa de Birou interimar al Comitetului naţional, în cursul săptămânii viitoare, se va propune validarea unui nou preşedinte. Trebuie să aşteptăm decizia statutară, dar asta a fost propunerea organizaţiei, în urma discuţiei cu preşedintele Ciolacu," a precizat Adrian Madar.