Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), îi cere lui Ilie Bolojan să preia conducerea Guvernului: „Nu ne lăsați pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveți șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că și obligația....”.

Romeo Dunca îl abordează pe Ilie Bolojan „întrucât e belea mare pentru țara noastră”.

„Cu dv. în fruntea Guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteți în asentimentul tuturor. Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs., iar cei care înțeleg ce schimbare ați putea aduce și nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt. Puteți să-i călăriți mai apoi cum doriți dacă nu se conformează pentru a duce țara pe drumul cel bun. Vă iubește poporul și reprezentați o ultimă speranță. Refaceți alianța, reparați greșeala cu ministerele pierdute, lăsați pe Drula la transporturi pt că a făcut treaba bună, recuperați celelalte două ministere, chiar și cu funcția de la Camera Deputaților în schimb, iertați-i pe toți ceilalți, păstrați UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace și gata cu criza. Si nu uitați de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi și greșit.... Puteți să faceți asta”, a scris Dunca pe Facebook.

Acesta îi cere lui Bolojan: „Nu ne lăsați pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveți șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că și obligația...”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin mai scrie că nu vrea să-și caut un alt partid, pentru că „în combinație cu ei” (PSD) „nu putem câștiga niciodată nimic”.