În urma Convenției Județene PLUS Bihor şi a votului membrilor, desfășurate weekend-ul trecut, Filiala PLUS Bihor are o nouă conducere, preşedinte fiind Andrei Acs, specialist în probleme de mediu.

În prezent, Andrei Acs este manager proiect la Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor și director executiv al Federației Natura 2000 din România. Este membru PLUS din ianuarie 2019 și face parte din Comisia Națională de Politici și Programe PLUS. Din Biroul Filialei Județene fac parte: Alina Pitic - secretar general, Paula-Crina Zaha - trezorier, Rodica Boitoș - responsabil comunicare, Sorin Briscan - responsabil strângere de fonduri, Alina Bota-Sziber - responsabil organizare, Bogdan Cosma - responsabil politici publice, Călin Petrița - responsabil resurse umane și dezvoltare organizațională, Constantin Dumitriu - responsabil campanii.

„Am candidat pentru poziția de președinte al Biroului Filialei Județene PLUS Bihor deoarece consider că organizația are nevoie să evolueze și să pregătească viitoarea fuziune, campania și alegerile comune cu membrii USR, ce vor urma în scurt timp. Pentru aceasta am ales să candidez cu o echipă implicată, formată din profesioniști, care au demonstrat în ultimii doi ani că sunt capabili să lucreze împreună și să ducă lucrurile către o direcție pe care ne-o dorim cu toții”, a declarat proaspătul președinte al PLUS Bihor. Filiala bihoreană a mai fost condusă de Ioana Mihăilă, care ocupă în prezent funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.