În urma scrutinului de duminică, 6 decembrie, judeţul Bihor va fi reprezentat în parlament de cinci liberali, trei social-democraţi, trei membri UDMR şi câte un membru AUR şi USR PLUS.

La Senat, cele cinci mandate au fost obţinute de Gheorghe Carp şi Adrian Hatos (ambii PNL), Florian Bodog (PSD) şi Cseke Attila (UDMR). Liberalul Adrian Hatos intră în Parlament în urma redistribuirii mandatelor la nivel naţional. Trebuie menţionat că ambii reprezentanţi ai PNL sunt la primul mandat în Parlamentul României, în timp ce atât Florian Bodog, cât şi Cseke Attila au fost realeşi, fiind la al treilea, respectiv la al IV-lea mandat. La precedentele alegeri, judeţul Bihor a fost reprezentat în Senat de doi membri UDMR (Cseke Attila şi Derzsi Akos) şi câte unul de la PNL (Cornel Popa) şi PSD (Florian Bodog).

La Camera Deputaţilor, judeţul Bihor are nouă mandate, împărţite astfel: trei la PNL – Aurel Căuş, Janos Kiss şi Ioan Cupşa, două la PSD – Ioan Mang şi Steluţa Cătăniciu, două la UDMR – Szabo Odon şi Biro Rozalia, unul la AUR – Mihai Lasca şi unul la USR – Silviu Dehelean. La PNL, doar Ioan Cupşa a primit un nou mandat, ceilalţi doi candidând pentru prima dată pentru un loc în parlament. La alegerile din 2016, liberalii au obţinut trei mandate de deputat: Gavrilă Ghilea, Ioan Cupşa şi Florica Cherecheş. Aceasta din urma a figurat şi în acest an pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor, însă doar pe poziţia a patra, scorul obţinut de liberali – 33,2% nepermiţându-i obţinerea celui de-al treilea mandat de deputat consecutiv. La alegerile din acest an, PSD a obţinut doar două mandate de deputat, cu unul mai puţin decât în urmă cu patru ani. Astfel, în legislatura 2016-2020 deputaţii social-democraţi au fost Gheorghe Bogdan, Ioan Sorin Roman şi Dumitru Gherman (acesta a ajuns în Parlament de pe locul patru pe lista PSD, în urma decesului Adelinei Coste). Niciunul dintre cei trei nu au mai reuşit să intre în  Parlament. De altfel, PSD Bihor va avea un singur reprezentant în camera Deputaţilor – preşedintele filialei judeţene, Ioan Mang, cel de-al doilea mandat fiind obţinut de Steluţa Cătăniciu, care a candidat în Bihor dar care este avocat în Cluj. În cazul UDMR, la Camera Deputaţilor a rămas tot cu două mandate, obţinute de aceleaşi persoane - Szabo Odon şi Biro Rozalia. Reprezentantul USR, Silviu Dehelean, a obţinut practic al doilea mandat de deputat, primul fiind obţinut în urmă cu patru ani prin redistribuire. Ultimul mandat de deputat îi revine reprezentantului AUR (partid înfiinţat în urmă cu un an şi care a reuşit să obţină 8,55% din voturi la nivelul judeţului Bihor) - Mihai Lasca, administrator al firmei de pază Grande Guard Legion.