Quentin Tarantino a dezvăluit că vrea să realizeze filmul „Kill Bill - Volumul 3", estimând că filmările vor începe peste cel puțin trei ani, anunță Daily Mail.

 

Quentin Tarantino a dezvăluit că un al treilea film din seria Kill Bill este „cu siguranță în cărți”, deocamdată se pregătește pentru cea de-a zecea peliculă de lung metraj din cariera sa de regizor.

Regizorul în vârstă de 56 de ani, a povestit într-un interviu realizat de Andy Cohen, la Radio SiriusXM, că s-a întâlnit recent cu vedeta din rolul principal al seriei, Uma Thurman, și că deja și-au făcut o idee despre cum va arăta filmul. „Am fost la un restaurant japonez foarte fain. Se lăuda cu mine, iar eu mă lăudam cu ea. A fost o noapte minunată", a povestit regizorul.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction", în 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction" şi „"Django Unchained", Quentin Tarantino este regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale.

Deşi este acuzat de critici că promovează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul. Peliculele sale „Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", „Pulp Fiction", „Jackie Brown", cele două lungmetraje din seria „Kill Bill", „Maşina morţii/ Death Proof", „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" și „Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.