Potrivit organizatorilor, duminică, cea de-a patra zi de festival a atras peste 90.000 de fani, pe tot parcursul evenimentului peste 360.000 de oameni din țară și străinătate au participat la festivalul Untold, desfășurat în Cluj-Napoca.

Cu un palmares impresionant, câștigător a trei premii Latino Grammy, J Balvin a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului Untold.

„România a fost prima țară în care am fost invitat să cânt în afara continentului Sud-American. Vă sunt recunoscător pentru întreaga susținere. Să fii artist nu e un sprint, e un maraton, iar voi ați făcut ca totul să pară mai ușor. Dacă oferi dragoste vei primi înapoi tot dragoste”, a fost mesajul lui J Balvin pentru fanii aflați pe Cluj Arena.

Artistul columbian a coborât, la finalul show-ului live, în mijlocul fanilor purtând steagul României.

Lost Frequencies a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii Untold pentru cel de-al șaptelea capitol al poveștii trăite pe Cluj-Arena. Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de magia pe care acest festival reușește să o recreeze la fiecare ediție și a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show, dar și o versiune exclusivistă pentru clasicul „Are You With Me”.

Ceremonia de închidere a festivalului Untold, eveniment care ocupă locul 5 în lume la categoria Best Electronic Festival, a fost un spectacol de emoție, lumină, focuri de artificii, lacrimi de bucurie, îmbrățisări între prieteni și mesajul: „Untold, are you with me?”.

După o pauză de patru ani, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell, a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist. Untold face parte dintr-o categorie selectă de patru mari festivaluri incluse în turneul de revenire al olandezului, „Rebels Never Die”.

Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house combinat cu elemente din tech, trance și techno, Hardwell și-a invitat fanii într-o călătorie unică, un live în care a inclus piese din viitorul său album programat să apară în luna septembrie. „Am fost întrebat de tour manager-ul meu despre festivalurile în care cred și pe care vreau să le includ în turneul meu de revenire. Am răspuns imediat. Untold, suntem împreună pentru că avem aceeași dragoste pentru muzica electronică. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a spus Hardwell.

Una dintre cele mai apreciate soliste din Marea Britanie, aflată în clasamentul artistelor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, Anne-Marie a avut un show live, în premieră în România.

Germanul Tujamo a fost closing act pentru cel de-al șaptelea capitol Untold. DJ-ul care ocupă locul 36 în Top 100 DJ Mag a prins răsăritul alături de fanii săi pe Cluj Arena, care l-au primit cu mult entuziasm.

„Untold are un loc special în inima mea. Știu, ar putea fi interpretat ca un clișeu, dar în 2019 am adus-o aici pe mama mea. A fost pentru prima dată când m-a însoțit în turneu. A fost cel mai emoționant moment al vieții mele. Vă mulțumesc pentru că ați rămas cel mai frumos public din lume”, a spus DJ-ul german.

Experiența Untold a fost completată pe mainstage de Tim Hox, Pascal Junior și de germanul ATB.

Ultima zi a celei de-a șaptea ediții a festivalului a oferit momente și live-uri speciale și la scenele secundare ale festivalului. Una dintre figurile iconice ale genului underground, germanul Stefan Bodzin, duo-ul Tale Of Us, Coeus, Kevin de Vries și Fehrplay (Closing Act) au fost artiștii care au transformat scena Galaxy într-un univers în care spațiul și timpul nu au contat, a contat doar pasiunea și dragostea pentru muzica techno. Pe scena Alchemy au urcat Ian, Culese din Cartier, DOPE D.O.D, Dub FX & Woodnote, DJ Shiver și Arkanian x Azrael Golden, iar Pandhora Live, Paax (Tulum), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvst, Day Dreamers și Pablo Fierro sunt headlinerii care au făcut magie pe scena Daydreaming.