O mamă i-a lăsat telefonul fiicei sale de 5 ani, iar copila a cumpărat jucării de 2.700 de euro de pe Amazon.

„Primisem o notificare de expediere de la Amazon”, iar mama fetiței de 5 ani, în vârstă de 26 de ani, pur și simplu nu-și amintea să fi făcut cumpărături online. La început a crezut că este vorba de o fraudă, dar abia când a deschis istoricul cumpărăturilor a înțeles: mai multe biciclete electrice, cizme de cowboy și un Jeep de jucărie, toate în valoare de peste 2.700 de euro.

Jessica Nunes din Westport, Massachusetts, a declarat pentru „Good Morning America" că a aflat că fiica ei, Lila, a cumpărat jucăriile mult dorite după o dimineață în parc, unde a văzut alți copii jucându-se cu aceleași lucruri pe care le cumpărase. Jessica își lăsase telefonul la fiica ei în timp ce se aflau în mașină, dar era convinsă că aceasta se juca cu unul dintre jocurile descărcate pe smartphone: „Nu aveam nicio idee că va ajunge pe Amazon.

Acum, mesajul mamei pentru ceilalți părinți este să nu uite: „copiii ne urmăresc mereu și că sunt mult mai atenți decât ne imaginăm”.

„Am luat-o ca pe o lecție, mi-am dat seama că ar trebui să-mi pun o parolă pe telefon și să fiu mai atentă când fiica mea folosește telefoane și tablete. Copiii pot da peste orice. În ceea ce o privește pe Lila, a fost o ocazie de a-i vorbi despre valoarea banilor și despre importanța de a câștiga ceea ce îți dorești”, a spus femeia. Achizițiile au fost deja anulate sau sunt în curs de a fi returnate.