Noua peliculă din seria James Bond se va intitula „No Time to Die” și va fi lansat în luna aprilie 2020, au anunțat marţi producătorii filmului.

„Daniel Craig revine ca James Bond, 007 în No Time to Die. Lansat în Marea Britanie pe 3 aprilie 2020 și 8 aprilie 2020, în Statele Unite”, arată un anunț publicat pe contul oficial 007 de pe Twitter.

Filmările pentru noua producție cunoscută până acum doar ca Bond 25 au început în Jamaica în luna aprilie, când producătorii au anunțat că Rami Malek, câștigător al premiului Oscar, va interpreta rolul personajului negativ în viitoarea aventură a spionului britanic. Craig a confirmat în 2017 că va relua rolul agentului secret 007 pentru a cincea oară. Producătorii filmului au arătat marți că noua producție îl surprinde pe Bond trăind liniștit în Jamaica după ce a părăsit serviciile secrete, dar că un prieten de la CIA îi cere ajutorul.

Bond pornește într-o misiune de salvare a unui savant răpit și ajunge pe urmele unui personaj negativ misterios înarmat cu tehnologie de ultimă oră, au arătat acești.

„No Time to Die” era progamat inițial să fie lansat în noiembrie 2019, dar data premierei a fost amânată pentru 2020 după ce regizorul britanic Danny Boyle s-a retras și a fost înlocuit cu americanul Cary Joji Fukunaga.

Filmările mai au loc și la Londra, în Italia și în Norvegia, printre vedetele care revin în roluri din serie numărându-se Ralph Fiennes ca M, Naomie Harris ca Moneypenny și Ben Whishaw drept Q. Franciza Bond este una dintre cele mai de succes din lume, filmul lansat în 2015, „Spectre” având încasări de 880 de milioane de dolari, în timp ce „Skyfall” a strâns în 2012 peste 1 miliard de dolari.