„No Time to Die”, ultimul film din seria James Bond și unul dintre cele mai așteptate filme din 2021, a fost din nou amânat.

 

Filmul, cu Daniel Craig în rolul agentului secret, urma să fie lansat pe 2 aprilie, dar MGM a anunțat că l-a amânat pentru 8 octombrie. Aceasta este a treia oară când filmul a este amânat, de când a început pandemia de coronavirus. Inițial filmul trebuia să intre în cinematografe pe 10 aprilie 2020.

Situația „No Time to Die” este un simbol al impactului pandemiei asupra Hollywoodului. Cel de-al 25-lea film din seria Bond a fost primul film important amânat din cauza pandemiei, dar nu și ultimul.

Pandemia a dus la închiderea sălilor de cinema luni de zile, iar blockbustere precum „Black Widow”, „F9” și „Top Gun: Maverick” au suferit întârzieri.

Alte filme, precum „Wonder Woman 1984” au avut o lansare hibridă, în cinematografe și pe HBO Max în aceeași zi. Unele filme precum „Soul” de la Pixar și „Mulan” de la Disney au optat să debuteze direct pe streaming.

Warner Bros. a ajuns chiar să afirme că va lansa toate filmele sale din 2021 în cinematografe și pe HBO Max în aceeași zi.

Sony a mai anunțat că „Ghostbusters: Afterlife”, continuarea popularei francize Ghostbusters, se va muta în perioada 6 iunie - 11 noiembrie.