Actorul american Macaulay Culkin spune că se uită la filmele din seria „Singur Acasă” cu noile iubite, la cererea acestora, și că nu îl deranjează că devine nostalgic în timpul acestor vizionări.

Invitat în emisiunea „The Tonight Show” realizată de Jimmy Fallon pe postul de televiziune NBC, Culkin a făcut această mărturisire, glumind: „Fac orice le stimulează”.

De cele mai multe ori, starurile nu suportă să vizioneze propriile filme, dar Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, spune că nu îl deranjează că devine puțin nostalgic și oricum nu se folosește de aceste pelicule decât în interes romantic.

„De cele mai multe ori îngân replicile. «Păstrează restul, animal murdar!»”, a explicat acesta. Culkin a mai spus că, frecvent, evită să iasă afară în timpul sărbătorilor de iarnă, pentru că nu vrea să fie recunoscut.

De cealaltă parte, Jimmy Fallon a spus că sezonul sărbătorilor de iarnă „este cea mai fierbinte perioadă în care să fii Macaulay Culkin”.

În același interviu, Culkin a dezvăluit că vrea să își schimbe legal al doilea nume, care este Carson, și a mai spus că fanii pot vota pe site-ul său de lifestyle BunnyEars.com, având de ales între „Macaulay Culkin”, „Shark Week”, „Kieran”, „The McRib Is Back” și „Publicity Stunt”.

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectactori care au văzut „Singur acasă”, filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei „Singur Acasă”, lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur. Ulterior, însă, Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunțat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul „Will and Grace”, în 2003.

În 2006, și-a lansat autobiografia „Junior”. Prietenii şi presa americană şi-au exprimat de mai multe ori îngrijorările legate de starea sa precară de sănătate, după câteva apariţii în public ale actorului, în 2012, părând foarte slab şi extrem de dezorientat. În 2014, trupa sa, Pizza Underground, înființată cu un an înainte, a fost fluierată copios şi a fost nevoită să coboare de pe scenă în timpul evenimentului Nottingham Rock City, deoarece spectatorii nu au apreciat deloc performanţa artistică. Trupa s-a destrămat în 2016. În același an, într-unul dintre rarele sale interviuri, Macaulay Culkin a vorbit despre zvonurile privind dependența sa de droguri, care circulau de mulți ani.

„Nu, nu consumam heroină de 6.000 de dolari lunar”, a declarat actorul la momentul respectiv, fără să infirme sau să confirme informația privind dependența sa de droguri.