La aproape trei luni de când s-a retras la Castelul Windsor, apar primele imagini cu regina, într-o formă de invidiat, călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii ei din rasa Fell. Castelul Windsor este reşedinţa regală preferată a reginei, iar fotografia a fost făcută în acest weekend.

Pasionată de călărie, Regina Elisabeta a II-a a fost un împătimit crescătoar de cai de curse de-a lungul domniei sale. Majestatea sa a fost foarte bucuroasă când a aflat că de astăzi, 1 iunie, cursele de cai vor fi reluate. Ele fuseseră anulate pe 17 martie, din cauza pandemiei. Se crede că pe toată durata carantinei, regina Elisabeta a continuat  să facă plimbări zilnice pe cal. Se presupune că s-a strecurat pe o uşă laterală a castelului Windsor în fiecare dimineaţă pentru aceste scurte „călătorii”, evitând contactul cu gărzile de corp, cu servitorii sau cu familia pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea.

Chiat dacă s-a retras la Castelul Windsor acum 11 săptămâni, regina şi-a îndeplinit zilnic sarcinile oficiale şi a condus audienţa săptămânală cu premierul Boris Johnson prin telefon.

Regina a avut două apariţii televizate în timpul blocajului. Primul discurs a avut rolul de a asigura ţara că virusul va fi învis şi că cei aflaţi în izolare „se vor întâlni din nou”, iar cel de-al doilea a avut o temă similară.