James Bond va conduce un model Aston Martin electric în noul lungmetraj din franciza de succes pentru care filmările încep în aprilie.

 

Celebrul personaj James Bond se va afla la volanul unui model Aston Martin Rapide E, în valoare de peste 290.000 de euro, pentru următoarea peliculă din franciză. Este vorba despre primul vehicul electric produs de celebra companie, un model în ediție limitată, din care vor fi scoase pe piață numai 155 de exemplare.

Presa britanică relatează că folosirea noului model este ideea regizorului Cary Fukunaga.

Cel de-al 25-lea film din franciza „James Bond”, al cincilea şi ultimul în care va juca Daniel Craig, va fi lansat pe 8 noiembrie 2019. În 18 filme, faimosul spion a avariat în total 23 de automobile din cauza stilului de condus agresiv.

Dintre toţi cei care l-au jucat pe James Bond, Sean Connery este considerat cel mai precaut, reuşind să păstreze maşinile intacte în trei filme.

Până în prezent, James Bond a avariat opt maşini marca Aston Martin, iar Daniel Craig este în fruntea clasamentului distrugând trei vehicule de la această marcă. În total, 11 vehicule diferite sunt distruse complet, precum un Rolls Royce Silver Cloud II şi celebrul autobuz AEC Regent. Maşina Aston Martin DB10 condusă de Daniel Craig este cel mai scump vehicul distrus vreodată în franciza filmului. Nu mai puțin de zece modele au fost create exclusiv pentru a fi folosite în filmul „Spectre” din serie.