Jennifer Aniston, Cameron Diaz și Benji Madden, Demi Moore, Kate Hudson și Steven Spielberg s-au numărat printre vedetele de prim rang care au participat la petrecerea de logodnă a cuplului format din actrița Gwyneth Paltrow și producătorul TV Brad Falchuk, organizată la Teatrul din Los Angeles.

 

La petrecere, care a avut loc sâmbătă seară, au mai participat, printre alții, realizatorul TV James Corden și actrițele Liv Tyler, Reese Witherspoon și Julia Roberts, soțul acesteia, Danny Moder, precum și mama lui Paltrow, actrița Blythe Danner, potrivit postului E! News. Au existat speculații că această petrecere ar fi, de fapt, nunta celor doi. Publicația People a scris că este vorba despre o petrecere de logodnă. Blythe Danner a fost fotografiată ieșind din clădirea teatrului cărând o rochie pe a cărei husă era inscripționat logoul creatoarei de ținute de mirese Monique Lhuillier.

Totuși, la petrecere, Paltrow a purtat o rochie lungă de culoare maronie, iar Falchuk, un smoching alb și pantaloni negri.

La începutul lunii ianuarie, actrița americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 45 de ani, a anunțat că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, în vârstă de 46 de ani, cu care are o relație de trei ani. Informația a fost făcută publică într-un interviu pentru revista de lifestyle a actriței, Goop, iar Paltrow și Falchuk au pozat îmbrățișați pentru coperta publicației.

Falchuk este, împreună cu Ryan Murphy, creator al popularului serialul TV „Glee”, lansat în 2009. Cei doi au lucrat împreună și la serialele de televiziune americane „American Horror Story” și „Scream Queens”. Falchuk a mai fost căsătorit, cu producătoarea TV Suzanne Bukinik, în perioada 1994 - 2013, cei doi având împreună doi copii.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este și creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale. În 2014, Paltrow și Martin, care au doi copii împreună, Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006, şi-au anunţat despărţirea, divorțul fiind pronunțat în 2016.