Eugenie Bouchard i-a rugat pe fani să nu mai trimită CV-uri, pentru a deveni iubiţii ei. Tenismena a postat în urmă cu câteva zile un mesaj în care spunea că izolarea acasă ar fi mai amuzantă dacă ar avea un iubit.

Eugenie Bouchard nu mai scapă de admiratori. După ce în urmă cu câteva zile a postat un mesaj pe contul ei de Twitter, în care se plângea că este singură şi că izolarea la domiciliu ar fi mai amuzantă dacă ar avea un iubit cu care să îşi petreacă timpul, tenismena a venit cu un alt anunţ pe site-urile de socializare. Tenismena de 26 de ani îi roagă pe băieţi să nu mai trimită CV-uri pe adresa de e-mail pe care o găsesc pe contul ei.

„Agentul meu tocmai m-a informat că voi, băieţii, trimiteţi CV-uri în acest sens (pentru a deveni iubiţii ei-n.red.) pe adresa de e-mail pe care o găsiţi la mine pe profil. Trebuie să vă opriţi cu toţii", a scris Eugenie Bouchard pe Twitter.

„Acesta este al meu (cv-ul)", „Coronavirus-negativ, atletic, amuzant", „Eşti atât de frumoasă încât coronavirus ar fi intimidată în faţa ta" - sunt câteva dintre mesajele primite de Eugenie Bouchard de la fani pe Twitter.