Lumea știrilor romantice e zguduită de ultimele dezvăluiri despre „Bennifer”: Ben Affleck ar fi nefericit alături de J Lo. La baza certurilor cuplului se află caracterele diametral opuse și viciile vechi. Se pare chiar că Ben Affleck ar fi plecat de acasă în toiul unei dispute.

Este o informație lansată de „Radar Online”, un site american de obicei bine informat, preluată de Repubblica. Se pare că basmul Bennifer 2.0, adică reîntâlnirea cuplului după 20 de ani, încununată de nu mai puțin de două nunți în timpul verii, trece printr-o furtună.

Potrivit mai multor „surse apropiate cuplului” citate de ziar, cei doi se confruntă cu impactul vieții reale după basmul de la nuntă.

Prima problemă ar fi gestionarea copiilor: Ben este tatăl lui Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, în timp ce J.Lo este mama gemenilor Emme și Max, 14 ani, cu cel de-al treilea soț al ei, Marc Anthony.

„S-au întors la rutina muncii și a vieții de părinte", a spus sursa: "Realitatea s-a instalat. În timp ce Emme și Seraphina se înțeleg foarte bine, a face pe toată lumea fericită în același timp s-a dovedit a fi aproape imposibil".

O a doua sursă „bine informată" a dezvăluit că Ben a plecat recent după o ceartă urâtă.

„Fericire conjugală? Mai degrabă haos marital!. Înainte de nuntă, Jennifer a oferit o reprezentație demnă de Oscar în fața lui Ben, pretinzând că este viitoarea soție perfectă și relaxată", a adăugat sursa. Ben a fost "orbit de dragoste", a spus sursa, dar "nu și-a dat seama în ce se băga".

Pe lângă copii, mărul discordiei cuplului ar fi garderoba și obiceiurile proaste: "El este un tip de blugi și tricouri, iar acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate și ce nu poate purta. Mai mult, urăște cu desăvârșire țigările lui Ben. A promis că se va lăsa de fumat, dar în această situație stresantă fumează mai mult ca niciodată". Ea, la rândul ei, se spune că este o perfecționistă și o dependentă de muncă, cu care conviețuirea nu este deloc ușoară. Sursa susține că J Lo chiar a făcut curățenie în prețioasa colecție de motociclete a lui Ben, fără să-i spună.

„L-a păcălit o vreme, dar Ben își dă seama că Jennifer este la fel de orientată spre carieră cum a fost întotdeauna”, a declarat sursa citată.