Un avion cu turiști britanici a fost lăsat fără alcool în doar 25 de minute. Compania aeriană turco-germană SunExpress a rămas uimită după ce fiecare picătură de bere și vin a fost consumată în timp ce transporta jucători de golf în vacanță.

CEO-ul Max Kownatzki a declarat pentru TTG că turiștii britanici sunt „mai cheltuitori, mai hedoniști”.

„Am vândut toată berea și vinul la 25 de minute de la plecare. Nu am făcut asta pe nicio altă piață".

Britanicii au reacționat la știre cu mândrie, după ce au realizat că multitudinea de jucători de golf a întrecut orice altă țară prin consumul impresionant de alcool, relatează Daily Mail.

Comentând pe rețelele de socializare, producătorul Tom Lavin a glumit: „Și se spune că noi, ca națiune, nu avem de ce să fim mândri". Un alt britanic a adăugat: „Te face să fii mândru că ești britanic". Un fan al lui Manchester United - a râs: „Sunt surprins că le-a luat 25 de minute”.

Nu se știe câte persoane se aflau în avion, dar SunExpress zboară numai cu aeronave Boeing 737-800 și Boeing 737-8, ambele o capacitate de 189 de locuri. Alți utilizatori ai rețelelor de socializare au fost îngroziți de excesul de băutură. Unul dintre ei a declarat: „Nu am înțeles niciodată chestia cu beția la aeroport/în avion. Păstrează-ți energia pentru destinație".