În urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez şi-a şters toate conţinuturile publicate pe conturile ei de pe reţelele de socializare, iar gestul său a stârnit numeroase speculaţii despre un anunţ iminent al vedetei pop.

Fără nicio explicație, fotografiile de profil ale conturilor din rețelele sociale ale actriței și cântăreței Jennifer Lopez au devenit negre, iar postările de pe Instagram au fost șterse în totalitate.

Contul de Instagram al lui J Lo are cel mai mare număr de urmăritori dintre toate platformele în care vedeta este prezentă: 227 de milioane de fani.

Conturile de Twitter (45,4 milioane de urmăritori) și TikTok (15,4 milioane) ale lui J. Lo au înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost șterse. Pe Facebook, unde are 60 de milioane de urmăritori, și-a actualizat fotografia de profil și fotografia de copertă cu o imagine neagră, inscripționată cu semnătura ei, „Lennifer Lopez“.

Un reprezentant al lui Lopez a refuzat să comenteze aceste schimbări. În trecut, au existat cazuri similare ale unor celebrități care și-au „golit“ conturile de pe diverse platforme social media înaintea unui anunț major despre carieră, cum ar fi lansarea unui album.

Cântăreaţa şi actriţa americană a profitat de cea de-a 20-a aniversare a albumului ei „This Is Me... Then” şi a revenit pe reţelele de socializare pentru a anunţa că va lansa în curând un nou album de studio, care se va intitula „This Is Me... Now”.

„This Is Me... Now” va fi următorul proiect al vedetei pop şi „va descrie călătoria emoţională, spirituală şi psihologică pe care Jennifer Lopez a întreprins-o în ultimele două decenii”, potrivit unui anunţ oficial.

„Incluzând cântece confesionale, reflecţii asupra încercărilor ei din trecut, celebrări ale iubirii marcate prin vocea sa puternică şi inconfundabilă, 'This Is Me... Now' dezvăluie copilăria ei dificilă, relaţiile eşuate şi incredibila sa călătorie spirituală pe care a întreprins-o”, precizează acelaşi comunicat de presă, citat de revista Rolling Stone.

Albumul original, „This Is Me... Then”, a fost lansat pe 25 noiembrie 2002. Acel material discografic a fost dedicat logodnicului ei de atunci, actorul Ben Affleck. Discul conţine single-ul de mare succes „Jenny From the Block”, precum şi un cântec special despre Ben Affleck, intitulat „Dear Ben”.

Viitorul album „This Is Me... Now” va conţine un single care se va intitula „Dear Ben pt. II”.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022, la aproape 20 ani după prima lor despărţire.