Actorul american Al Pacino va juca în "The Hunt", primul său serial din carieră, o producție despre vânători de naziști care va fi lansată pe platforma online Amazon, potrivit variety.com.

Variety citează surse apropiate proiectului, dar informația nu a fost confirmată de Amazon. Al Pacino a mai jucat în două miniserii TV, "Angels in America" și "The Godfather Saga", dar lunga sa carieră include mai ales roluri în filme pentru marele ecran, precum franciza "Nașul/ The Godfather", "Serpico", "După amiaza unui câine/ Dog Day Afternoon" și "Parfum de femeie/ Scent of a Woman".

În ultimii ani, a jucat în mai multe filme de televiziune, precum producțiile HBO "You Don’t Know Jack", "Phil Spector" și "Paterno". "The Hunt" prezintă o echipă de vânători de naziști, în New York, în anul 1977. Aceștia descoperă că mai multe sute de ofițeri naziști de rang înalt trăiesc și vor să creeze al Patrulea Reich în SUA. Amazon a comandat un prim sezon de zece episoade.

Al Pacino, în vârstă de 78 de ani, a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest.