Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit, luni dimineaţa, spânzurat de o balustradă a Podului Densuşianu din Oradea. În cauză nu există suspiciuni.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 5.30.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale orădeni, alături de criminalişti. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, judeţul Bihor", a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa. De asemenea, la faţa locului a fost mobilizat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana. Pentru victimă însă nu s-a mai putut face nimic. „Aceştia au degajat corpul neînsufleţit al tânărului, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă declarând decesul acestuia", a declarat mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”.

Ulterior s-a aflat că tânărul din Popeşti având şi o alcoolemie de 0,71 la mie a produs un accident la ieşirea din Biharia, însă fără să producă victime.

Mai exact, cu puţin timp înainte de a se spânzura victima în jurul orei 00.30 pe DN 19, la ieşirea din Biharia spre Oradea, a pierdut controlul asupra maşinii şi a ieşit de pe şosea. În urma acidentului produs poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele tragediei. Din primele cercetări nu există însă suspiciuni că tânărul ar fi fost omorât.

Cauza exactă a decesului urmează sa fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.