Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, în cursul nopţii de marţi spre mercuri, s-au înregistrat numai puţin de trei cazuri de tentative de suicid.

Primul caz la care a intervenit o ambulanţă a fost înregistrat marţi seară, în jurul orei 22:45, când un bărbat de 61 de ani, din satul Cheţ, de lângă Marghita, a fost găsit în stare de inconştienţă după ce a înghiţit 20 de tablete de meprobamat, un medicament din categoria calmantelor. Pacientul a fost transportat de urgenţă şi internat la Spitalul "Dr. Mircea Pop" din Marghita, unde a rămas pentru îngrijirile medicale ulterioare.
Al doile caz s-a petrecut în comuna Sânmartin, în jurul orei 01:00, când un trecător a găsit o tânără de 22 de ani care avea mai multe plăgi tăiate la nivelul antebraţului drept. După acordarea măsurilor de prim ajutor de către medicii SJA, tânăra a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Oradea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
De asemenea, câteva ore mai târziu, în dimineaţa zilei de miercuri, pe strada Mihai Eminescu din Oradea, a fost găsit un bărbat în vârstă de 26 de ani, care înghiţise 15 pastile de extraveral, luate în urma consumului de alcool. După acordarea primului ajutor, medicii de la ambulanţă au dus pacientul la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Oradea.