Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii bihoreni după ce, în luna august, şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina, nervos că femeia refuzase, mai multe zile, să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat urmărirea penală şi prin rechizitoriul din data de 06.10.2021 au dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpatului H. L, în vârstă de 20 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută de art. 199 alin.1 din Cod penal, cu referire la art. 32 alin.1, rap. la art. 188, alin.1 din Cod penal (tentativă la infracţiunea de omor).

În fapt, s-a reţinut că în data de 16.08.2021, în jurul orelor 04.00, în timp ce se afla în comuna Hidișelul de Sus, sat Sîntelec, pe fondul nervozității determinate de refuzul repetat al concubinei sale, L.A., în mai multe zile la rând, cu privire la întreținerea unor relații sexuale, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuțit în zona toracică, la nivelul  regiunii deltoidiene stângi și ale membrului superior stâng, ce au pus în primejdie viața victimei”, se arată în comunicatul semnat de prim procurorul adjunct Sabău Gligor. În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au colaborat cu lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.