Tamponare spectaculoasă pe bulevardul Cantemir, la intersecția cu strada Lugojului. Un autoturism a ajuns cu roțile la stele, după ce un șofer l-a tamponat din plin, neacordând prioritate.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 29 decembrie, în jurul orei 23.00. „În urma impactului, nici o persoană nu a fost rănită, polițiștii catalogând evenimentul drept o tamponare”, a declarat ofițerul pentru relații publice al IPJ, agent-șef Alin Laza.

La locul tamponării și-au făcut apariția mai multe echipaje de salvare-descarcerare, care au asigurat zona. Potrivit martorilor, șoferul autoturismului VW Golf 4 nu a oprit (acesta având indicatorul STOP) să acorde prioritate de trecere unui autoturism marca Ford. În urma impactului, mașina care circula regulamentar a ajuns cu roțile în sus, de-a curmezișul liniilor de tramvai.

La volanul mașinii răsturnate se afla o tânără, care a ieșit teafără, fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

În aceeași intersecție, în urmă cu aproximatiuv patru săptămâni, un bărbat a ajuns la Urgențe după ce taxiul în care se afla în calitate de client, nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai amașina fiind tamponată.

Foto: Rheea Lucaciu