Un autobuz de pe linia 14 a fost vandalizat miercuri, 9 septembrie, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe podul Ovid Densuşianu. OTL a anunţat că persoane neidentificate au aruncat cu pietre în parbrizul autobuzului.

Societatea orădeană de transport local a anunţat că miercuri, 9 septembrie, în jurul orei 22.00, pe podul Ovid Densuşianu, „un autobuz marca Mercedes Conecto, dintre cele achiziţionate de societatea de transport în acest an, care circula pe linia14, a fost vandalizat de persoane, din păcate, neidentificate până în acest moment”. Acestea au aruncat cu pietre în parbrizul autobuzului, fără a provoca rănirea şoferului sau pasagerilor aflaţi în autobuz. „Prezenţa de spirit şi profesionalismul conducătorului auto, având în vedere că autobuzul se afla pe un pod, au contribuit la evitarea unei posibile catastrofe.    

Echipajele de poliţie care au răspuns prompt solicitării de a fi prezenţi la faţa locului n-au putut face altceva decât să constate pagubele. Societatea locală de transport va depune plângere pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului. Comentariile sunt de prisos. Din păcate, sunt cetăţeni care prin gesturile pe care le fac sfidează eforturile pe care toţi le facem pentru a călători în condiţii moderne şi civilizate. Ne cerem scuze călătorilor afectaţi de întârzierile, faţă de graficele de circulaţie, înregistrate pe linia 14, după ora 22.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al OTL, Carmen Tocuţ.