O femeie de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism joi, 29 iulie, la ora 08.50, pe direcția Oradea - Biharia, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un camion.

Accidentul s-a petrecut, pe un carosabil umed, într-o curbă spre dreapta. Orădeanca a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 44 de ani, din Toboliu, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.  În urma testării cu apartul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 44 de ani care conducea autotrenul prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului autotrenului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursă foto: Info Trafic Bihor