O persoană a murit, în această seară, în centrul municipiului Oradea, scenele șocante, cu victima în flăcări, fiind observate de un trecător care a sunat la 112.

Potrivit lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, la ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piața Independenței din Oradea.

„La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a transmis Camelia Roșca. La fața locului s-au deplasat și polițiștii orădeni de ordine publică, de investigații criminale și criminaliști.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

(Foto cu titlu orientativ)