Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Marghita, şi un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Petreu, au ajuns în spatele gratiilor, fiind suspectaţi de trafic de droguri.

Aproape o mie de pastile de ecstasy și amfetamine, canabis, rezină de canabis și țigarete nemarcate au fost descoperite de anchetatori în urma a două percheziții domiciliare efectuate în Marghita.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, luni, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor  DIICOT – ST Oradea, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Marghita, pentru a documenta activitatea infracțională a unui bărbat, de 40 de ani, din localitate, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc. „În urma perchezițiilor, au fost descoperite 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 31.540 de lei, precum și 58.900 de țigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei”, a precizat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. La finalizarea perchezițiilor, au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele bărbatului de 40 de ani, precum și pe numele unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Petreu, județul Bihor, bănuit că, împreună cu bărbatul din Marghita, ar fi comis infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc.  În urma audierilor, procurorii DIICOT – ST Oradea i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, urmând să fie dispuse măsuri legale față de aceștia. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.