Doi bărbați, cu fețele acoperite, au pătruns prin efracție, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale, situată pe DN19,  în localitatea bihoreană Fegernic, în care funcționează o stație de alimentare cu carburanți, de unde ar fi sustras un sertar de bani, metalic. Proprietarul a fost transportat la spital, după ce a fost lovit cu un levier.

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat luni, 17 aprilie, la ora 2.37, prin SNUAU 112, că două persoane de sex masculin, cu fețele acoperite, au pătruns prin efracție, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale, situată pe DN19,  în localitatea bihoreană Fegernic, în care funcționează o stație de alimentare cu carburanți, închisă în momentul producerii evenimentului, de unde ar fi sustras un sertar de bani, metalic și ar fi încercat sustragerea mai multor pachete de țigări.

Surprinși fiind de către proprietar și alți doi membri ai familiei, în cadrul unei altercații, pentru a-și asigura scăparea, cei doi i-ar fi aplicat proprietarului mai multe lovituri cu un levier.

În urma altercației, cei doi au abandonat sertarul de bani metalic, la fața locului. Proprietarul societății a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspundere penală.