Un bărbat de 39 de ani din Oradea este bănuit că ar fi sustras portmoneul unui taximetrist care l-a transportat, împreună cu alți 3 bărbați, pe ruta Oradea – Vadu Crișului. Bărbatul a fost identificat cu operativitate de polițiștii din Vadu Crișului iar prejudicial a fost recuperat.

Polițiștii postului de Poliție Vadu Crișului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați joi, 20 iunie, la ora 11.00, de un bărbat de 39 de ani, din Oradea, că, în noaptea de 18 spre 19 iunie, în calitate de taximetrist, a transportat 4 bărbați pe ruta Oradea - Vadu Crișului, iar la finalul cursei, la coborâre, unul dintre pasageri i-a sustras din portiera stânga, față, un portmoneu în care avea 100 lei, 10 euro și diverse acte de identitate și documente. În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii din Vadu Crișului au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea furtului ca fiind un tânăr de 19 ani, din Vadu Crișului. Polițiștii au recuperat de la acesta prejudiciul și l-au restituit proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Vadu Crișului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă  cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.