Amenzi în trafic
Marţi, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pe şoselele din municipiul Oradea şi de pe raza judeţului Bihor. Au fost aplicate 330 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere şi soluţionate 31 de tamponări. 117 din sancţiunile aplicate au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 37 de pietoni au fost sancţionaţi pentru nerespectarea normelor privind traversarea carosabilului, 28 de participanţi la trafic - pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, un conducător auto a fost sancţionat pentru efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, doi - pentru conducere sub influenţa alcoolului etc.
Valoarea sancţiunilor aplicate este de 31.302 lei.

Patru maşini avariate
Pe strada Republicii din Valea lui Mihai, N.Z., de 35 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Fiesta, la ieşirea dintre blocuri, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure în prealabil. A acroşat lateral un autoturism marca Dacia 1310, condus regulamentar. În urma coliziunii, autoturismul Dacia a pătruns pe contrasens, lovind alte două autoturisme parcate. În urma accidentului rutier, un minor de 12 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului Dacia, a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Pietoni acroşaţi
Pe DN 19, în localitatea Roşiori, D.D., de 41 de ani, din localitatea Drajna de Sus, judeţul Prahova, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe fondul neatenţiei în conducere a acroşat un pieton.
În momentul acroşajului, victima, B.L., de 29 de ani, din Roşiori, se angajase în traversarea drumului naţional prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. De asemenea, în localitatea Nimăeşti, localnicul B.A.G., de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Fiesta, nu a redus viteza de deplasare la întâlnirea cu un alt autovehicul, care circula din sens opus cu faza de drum, acroşând un pieton. În momentul acroşajului, victima, M.I., de 52 de ani, se deplasa pe carosabil. Din fericire, leziunile suferite de pieton în urma accidentului rutier nu au fost grave, acesta fiind transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.