Un băiat de 18 ani, din Oradea, dat dispărut de familie duminică, a fost găsit luni, 11 decembrie, mort, într-o clădire dezafectată de pe strada Calea Clujului.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, luni, 11 decembrie, în jurul orei 22.16, prin 112, că, într-o clădire dezafectată de pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, în proximitatea triajului CFR Oradea Est, a fost găsită o persoană decedată.

Polițiștii orădeni, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat de îndată la fața locului, persoana decedată fiind identificată ca un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, care plecase voluntar de la domiciliu la data de 10 decembrie.

„În prezent, nu există suspiciuni că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie în urma efectuării necropsiei”, se afirmă în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.