În noaptea de joi spre vineri, o femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Ștei a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia a contactat Poliția, iar bihorenii care au zărit-o sunt îndemnați să sune la 112.

„La 26 mai 2023, în jurul orei 13.00, polițiștii de la Poliția orașului Ștei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un membru al familiei unei femei de 42 de ani, din localitatea Ștei, județul Bihor - JIDOI DELIA ELENA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopții de 26 mai, în jurul orei 02.00 și nu a mai revenit”, anunță IPJ Bihor, printr-o informare de presă. Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, ondulat. Îmbrăcăminte: Pulover negru, pantaloni din stofă, negri, pantofi sport gri cu alb. Aceasta are asupra sa un rucsac mic, gri.  

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, menționează reprezentanții IPJ Bihor.