Percheziție la un magazin din Oradea, care vindea en-detail și on – line produse din cannabis. Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT Oradea au suspiciuni că nivelul concentraţiei produselor depăşește limita admisă de reglementările în vigoare.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog și procurorii DIICOT – ST Oradea au efectuat joi, 12 martie, începând cu ora 17.00, o percheziție domiciliară într-un imobil din municipiul Oradea în care îşi avea sediul o societate comercială, care, prin intermediul unui magazin ce funcţiona la aceeaşi adresă şi al unui site, comercializa produse din cannabis.

Acestea erau promovate în mediul online ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC), existând suspiciunea că nivelul concentraţiei produselor depăşește limita admisă de reglementările în vigoare, iar scopul punerii în circulaţie era altul decât cel permis de legislaţia incidentă.

În urma percheziţiei, au fost descoperite mai multe produse reprezentând materie vegetală sub formă de inflorescenţe, respectiv 24 de cutii cu o masă de 3,5 grame fiecare, 12 cutii cu o masă de 5 grame fiecare, 4 cutii cu o masă de 10 grame fiecare şi 11 plicuri cu o masă de 80 de grame fiecare, precum şi mai multe mai multe mostre din produse ce conţin, potrivit etichetării, CBD si THC (ulei, cremă, capsule).

Produsele ridicate în vederea cercetărilor vor fi expertizate cu privire la conținutul și concentrația acestora.