Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața, luni dimineața, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului, dubița pe care o conducea intrând în coliziune cu un autobuz.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5.40, când bărbatul de 40 de ani, aflat la volanul unei dubițe, circula pe Calea Clujului, înspre Oșorhei. La un semafor, bărbatul a trecut pe roșu, intrând în plin într-un autobuz care ieșea din parcarea Romeur, pe culoarea verde a semaforului. În urma impactului, bărbatu de 40 de ani a decedat iar șoferului autobuzului, care nu avea pasageri, a fost rănit ușor.

”În jurul orei 5.40 am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Clujului, eveniment în care au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară și un autobuz fără pasageri. La fața locului au fost mobilizați de urgență pompierii detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de tip B2 precum și echipajul de terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. Echipajul de descarcerare a evacuat șoferul autoutilitarei însă, din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia. Șoferul autobuzului, care a suferit leziuni ușoare a fost asistat medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a declarat mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvând al ISU Bihor.