Deși nu a fost atât de multă lume ca la celelelate evenimente, Zilele Sfântului Ladislau au fost din plin gustate de public. Asta pentru că evenimentele au fost variate și s-au adresat tuturor vârstelor.

Cele mai importante două zile ale evenimentului au fost sâmbătă și duminică, când pe scenă au urcat Ocho Macho, Neonhal, Péterfy Bori & Love Band, Debrecen Dixieland Jazz Band, Vintage Dolls și starurile Neoton Família. Un concert care i-a impresionat pe copii a fost cel al trupei Alma care s-a ținut duminică, la Teatrul de Vară.

Un alt punct important de atracție a fost Târgul Meșteșugăresc „Tradiții din mână-n mână”, unde au fost prezenți aproape 70 de meșteșugari și producători din Oradea, dar și din alte zone din Transilvania, Ungaria și Transcarpatia.

Vizitatorii au putut achiziționa produse diverse, speciale: de la porturi populare, la produse din ceramică, produse din lavandă, turte dulci, decorate cu multă creativitate, bijuterii, obiecte tradiționale de decor, jocuri tradiționale.

Pentru copii, la Poarta de Est și Corpul L au fost organizate activități pentru mame și copii cu vârsta de până la 3 ani, NiaTánc – Dans și mișcare cu Szabó Andrea, proiecție de desene animate maghiare: Ludas Matyi, János Vitéz, activități de lucru manual (Cortul Meșteșugăresc),    de terapie prin artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani, susținute de psiholoaga Bencze Blanka, împâslire, realizare de bijuterii, împletituri, decorare de articole din piele – activități sub coordonarea Asociației Aranykapu, jocuri și povești interactive cu copiii, sub coordonarea Trupei Manócska și „Așa să facem cu toții!” –  activități pentru mame și copii de până la 3 ani, cu dans și cântece, alături de Iván Enikő.

.