Zilele de toamnă prind mai multă culoare în Parcul Libertății din Oradea, unde are loc o serie de activități gratuite pentru publicul de toate vârstele.

Dacă e joi, e zi de cântat la tobe africane în Parcul Libertății. De aceea, Fundația Comunitară Oradea îi cheamă pe toți cei interesați astăzi, 21 septembrie, de la ora 19.30, la Cercul de tobe, pentru a învăța ori perfecționa talentul existent cu ajutorul lui Andrei C. Cozma. La activitate se poate participa și cu propriile instrumente acustice.

Tot de la 19.30, cei prezenți vor fi invitați să-și exerseze talentul la desen. Ambele activități sunt gratuite, se adresează publicului larg, și fac parte din proiectul „Un parc pentru cOMunitate” - Parcul Libertății. Este vorba despre o serie de ateliere și evenimente prin care Fundația Comunitară Oradea contribuie la dezvoltarea Parcului Libertății și a comunității căreia îi oferă diverse activități gratuite.

Fundația Comunitară Oradea se ocupă din anul 2020 de igienizarea, revitalizarea peisagistică, organizarea de evenimente și ateliere gratuite în Parcul Libertății.