La finalul acestei luni, pe 23 octombrie, de la ora 11.00, în Parcul I.C. Brătianu, se va da startul evenimentului sportiv caritabil intitulat „Fapte bune pentru autism”.

 

„Cu entuziasm vom sărbători bucuria de a face mișcare împreună în natură, de la cel mai mic la cel mai mare, ca parte dintr-un stil de viață sănătos. Am pregătit surprize și probe atractive atât pentru profesioniști, cât, mai ales, pentru sportivii amatori, care vor veni la linia de start. Puteți alerga și, în același timp, să faceți bine: sumele adunate din taxa de înscriere vor fi donate către Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități SOS Autism Bihor, o comunitate formată din voluntari care, împreună, ajută copiii și tinerii cu autism”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.

Cei care doresc să participe la acțiunea caritabilă din 23 octombrie trebuie să ia legătura cu Simona Zlibuţ, sunând la tel. 0742-529.453 sau cu Karmen Chimerel, sunând la tel. 0755-096.250, și să aleagă una sau mai multe probe la care doresc să participe.

Probele sunt următoarele: Crossul copiilor (1000 m), care se va desfășura de la ora 11.00; Ștafeta Family (3x1000 m), de la ora 12.30, și Ștafeta Mixtă (4x1000 m), de la ora 14.30.

De asemenea, trebuie achitată taxa de înregistrare, astfel: pentru Ștafeta Family, donația minimă este 150 lei; pentru Ștafeta Mixtă, donația minimă este 400 lei, iar pentru Crosul copiilor, fiecare va dona cât dorește, direct în urna de la înscriere.

„Asociația SOS Autism Bihor va oferi celor care s-au înscris la eveniment lumânări parfumate, confecționate în cadrul atelierului de creație. Le mulțumesc celor două mamici, Daniela Dana și Gyongyi Heder, pentru aceste minunate lumânări”, a menționat Simona Zlibuț. 

Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor impuse de pandemie.