Una dintre cele mai mari naiste ale lumii, Oana Lianu, a susținut pe 15 noiembrie un recital de excepție, la Sala Palatului, în cadrul unui concert grandios, prilejuit de aniversarea a 25 de ani de activitate artistică ai lui Paul Surugiu Fuego.

Totul a fost pus la punct în cel mai mic detaliu, profesionalismul tuturor, de la staff-ul tehnic la cele două orchestre, backing-ul vocal, trupele de dans, artiștii, totul fiind la cote maxime.

„Sala Palatului, impozantă de altfel și goală, mi-a oferit acel ceva de nedescris, când, plină până la refuz (peste 4.000 de locuri-n.r.) a intrat în rezonanță, într-un mod uluitor, cu emoțiile oferite spectatorilor prin cuvânt, cântec, gest, de artiștii invitați și, evident, de Fuego. Evoluția mea în recital solo, în duetul cu Paul, în cântecul de Crăciun sau în cântecele patriotice, toate acestea m-au făcut să mă simt, fără exagerare, o Regină a Palatului. A fost una dintre cele mai fastuoase apariții scenice din istoria carierei mele artistice, în România, bucuria fiind cu atât mai mare cu cât a fost acasă. Mulțumesc, dragă Paul Surugiu Fuego, pentru ocazia oferită, pentru promovare și pentru apreciere”, a fost mesajul transmis de îndrăgita artistă.

Oana Lianu a anunțat că, cu ocazia Zilei Naționale a României, vor putea fi urmărite selecțiuni din concert pe TVR 2, în cadrul emisiunii „Drag de România mea!”.

Paul Surugiu Fuego va concerta în Oradea, pe 8 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un turneu național de colinde și cântece de Crăciun.

Prin intermediul ziarului nostru, Oana le-a urat tuturor cititorilor noștri Sărbători fericite, și invitația de a participa la următoarele evenimente artistice și academice care vor încheia anul 2019, unul extrem de bogat pentru Prințesa naiului.

Evenimentele vor fi următoarele: 27 noiembrie – Concert extraordinar de Ziua Națională a României, Ansamblul folcloric studențesc al Facultății de Arte, în Aula Magna a Universității din Oradea, dirijor și coordonator, conf. dr. Oana Lianu; 9 decembrie – Comisia universitară pentru Acordarea Gradului didactic I, candidat prof. Bondar Marta Zita, la Liceul Aurel Lazăr Oradea, conf. dr. Oana Lianu – preşedintele Comisiei; 12 decembrie – Concert de colinde Ansamblul folcloric studențesc al Facultății de Arte, Biblioteca Universității din Oradea, dirijor și coordonator, conf. dr. Oana Lianu; 25 decembrie – recitaluri speciale de Crăciun, la President Hotel & Resort – Aqua Park și President Băile Felix și în 31 decembrie – recitaluri extraordinare de Anul Nou, la President Hotel & Resort – Aqua Park și President Băile Felix.