Oradea Toastmasters a marcat un moment memorabil în cadrul seriei de zece ședințe festive organizate cu ocazia aniversării a zece ani de la chartarea clubului.

Cu prilejul celei de-a şasea ședințe, clubul a avut onoarea de a găzdui pe ASR prinţul Nicolae al României, împreună cu Mihaela Tatu, în calitate de membru de onoare al clubului Oradea Toastmasters.

În cadrul ședinței festive, Mihaela Tatu a subliniat importanța generozității și a împărtășirii cunoașterii, afirmând că „este foarte ușor să știi lucruri și să le ții doar pentru tine, însă acel fel de generozitate, care se apropie de starea de excelență, aceea de a împărtăși din cunoașterea ta, din prea plinul tău, mai ales când ți se cere, asta spune ceva despre ființa respectivă”.

ASR prinţul Nicolae al României a fost în vizită la Oradea pentru promovarea acțiunii „Istoria Regalității” în școli și licee. Prinţul Nicolae a subliniat cât de provocator poate fi vorbitul în fața publicului și cât de necesar este exercițiul, experiența și dezvoltarea încrederii de sine. În contextul Oradea Toastmasters, Excelența Sa a apreciat oportunitatea de a dezvolta abilități de comunicare și exprimare, afirmând că „această inițiativă mi se pare genială, este minunat că oamenii au oportunitatea să se exprime spontan despre un anumit subiect”.

Vizita prinţului Nicolae a adus o atmosferă specială în cadrul ședinței festive. Participanții au avut ocazia să învețe și să se inspire de la o personalitate distinsă și să păstreze în memoria lor momentul unui eveniment unic. La finalul ședinței, prinţul Nicolae a acceptat cu plăcere să facă o poză cu participanții și a promis că va încerca să revină la următoarea sa vizită în Oradea.

Prezența prinţului Nicolae al României la ședința Oradea Toastmasters a marcat un moment special în cadrul seriei de zece ședințe festive. Membrii clubului au fost inspirați și încurajați să-și continue dezvoltarea personală și să-și împărtășească cunoștințele și experiențele cu ceilalți. Oradea Toastmasters rămâne angajat în a crea un mediu propice pentru creșterea abilităților de comunicare și leadership, și este mândru că a avut oaspeți de calibrul prinţului Nicolae al României în cadrul acestei aniversări speciale.

Cei interesați să-și dezvolte abilitățile de vorbire în public și cele de leadership sunt invitați în continuare la întâlnirile clubului Oradea Toastmasters în fiecare miercuri, începând cu ora 19.15, la Comuniteca, în cadrul magazinului Crișul etajul 1.