Oradea a devenit din nou orașul semimaratonului, duminică, 17 septembrie 2017. A VII-a ediție a „Oradea City Running Day” a început la ora 10.00 și s-a bucurat de participarea a peste 800 de concurenți din țară și din străinătate.

Chiar dacă vremea nu a prea ținut cu organizatorii, în jur de 800 de sportivi din țară și din străinătate au pornit duminică, la ora 10.00, din Piața Ferdinand, într-o cursă deloc ușoară. Au fost organizate două tipuri de curse: competitive și necompetitive. În prima categorie s-au aflat: Semimaratonul individual Hervis Sports 21 km, Corporate Challenge - ștafetă în 4 (4x5,25 km), 10 km individual și Crosul Europlast Romania 5 km. În ce-a de-a doua categorie, curse necompetitive, a fost doar Cursa Copiilor Masterplast. S-a alergat pe traseul: Podul Ferdinand - dreapta spre Str. Principatelor Unite - sub podul Decebal - pe digul malului stâng al Crișului Repede - Podul Sovata - pe malul drept al Crisului Repede - Str. Emilian Mircea Chitul - Str. Malului, Str. Ady Endre - stânga Str. Patrioților ocolind Teatrul Regina Maria, Pța. Ferdinand spre Str. Iosif Vulcan - la capătul străzii întoarcere spre Pța. Ferdinand - finiș.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliul Județean Bihor, Agenția de Management al Destinației Bihor și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.