Gurmanzii orădeni sunt invitați în perioada 17 - 20 mai, în Piața Unirii, să se bucure de un eveniment devenit deja tradiție: Street FOOD Festival. Alături de cei peste 40 de vendori prezenți, publicul se va bucura de concerte de muzică live și activități pentru mezinii familiei. Evenimentul face parte din turneul culinar Street FOOD Festival - Explore a New World, care va ajunge, în acest an, în 11 locații din România.

„Am așteptat cu nerăbdare să ne întoarcem la Oradea, unde ne simțim deja ca acasă, mulțumită oamenilor primitori de aici. Așa cum am făcut de fiecare dată, promitem o experiență aparte și, pe această cale, ținem să mulțumim celor fără de care nu am putea face acest lucru. Ne referim, aici, bineînțeles, la autoritățile locale și la sponsorii și partenerii noștri. Totodată, începând cu acest an, ne-am dorit foarte mult să tragem și un semnal de alarmă referitor la nevoia de a proteja mediul. Astfel, pe tot parcursul evenimentului vom monta 3 stații de reciclare în festival și încurajăm, alături de partenerul nostru Kaufland, oamenii să le folosească”, spune Nely Borza, project manager Street FOOD Festival.

Alături de bucătarii Street FOOD Festival va fi și ingeniosul bucătar Chef Foa, devenit și ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live și va pregăti, alături de echipa de la Stradale, rețete pline de savoare.

Concerte la Street FOOD

Piața Unirii va găzdui, cu ocazia festivalului, și o scenă pe care vor urca Kosmic Blues, Fameless - joi, 17 mai 2018; Dimitri’s Bats, FUNKorporation, The Mono Jacks - vineri, 18 mai 2018; Melting Dice, Lidia Hojda, byron - sâmbătă, 19 mai; Ana and the Changes și Kryptonite Sparks - duminică, 20 mai 2018.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-oradea/

Street FOOD Festival Oradea este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea).